Eiken planken

Eiken planken

Eiken planken

Een eiken planken vloer geeft leven aan jouw interieur, maar straalt tegelijkertijd meer rust uit dan een vloer met een motief. Ze zijn tijdloos en passen bij elk interieur. Eiken vloeren zijn sfeervol, uniek en hebben een natuurlijk karakter. De structuur en afwerking maken dat elke houten vloer anders is. Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Met eiken planken maak je het verschil tussen een ‘leuke inrichting’ en het ‘ultieme thuis gevoel’. Voor welke sfeer je ook gaat, met Oak House zoek je samen naar de Wow-factor.

Bij Oak House stel je helemaal je eigen vloer samen. Wij nemen je graag mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming.Naast een grote selectie van hoogwaardige planken beschikt Oak House ook over een zeer uitgebreid assortiment aan cassettes en patronen. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een eiken planken vloer geeft leven aan jouw interieur

Met ons ruime assortiment eiken planken komen we altijd tot je droomvloer, in lijn met de sfeer die je zoekt.

Zijn Oak House vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Zowel ons 2-laags- als 3-laags parket is uitstekend geschikt voor leggen op vloerverwarming.

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.