Kasteelvloeren

Kasteelvloeren

Kasteelvloeren

Op zoek naar een vloer waarmee je een stukje geschiedenis in huis haalt? Dan is de kasteelvloer zeker iets voor jou! Deze vloeren hebben zijn naam te danken aan de robuuste uitstraling. Door de verschillende arbeidsintensieve bewerkingen, kenmerkende noesten, lange planken en hoogteverschillen, voorziet deze instant klassieker iedere ruimte direct van een rijke historie.

Het is de meest exclusieve vloer binnen Oak House en wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd, geschaafd en geolied.Kasteelvloeren van Oak House worden voorzien van drie lagen Osmo Hardwax en afgewerkt met Osmo Topcoating waardoor ze optimaal zijn beschermd tegen vuil en vocht.Deze vloer is verkrijgbaar in zowel massief- als lamelparket dus perfect in combinatie met vloerverwarming.

Wonen als een kasteelheer?

Kasteelvloeren zijn op dit moment een trend, maar grijpen terug naar de Middeleeuwen.

Laat je inspireren!

Wij nemen je graag mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming.

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.