Visgraat vloeren

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn klassiek en tijdloos. Een vloer met een visgraatmotief geeft een woning een prachtige chique en stijlvolle uitstraling. Onze visgraat vloeren zijn eveneens voorzien van Osmo Polyx Hardwax waardoor ze direct klaar zijn voor intensief gebruik.

 

De visgraat vloeren worden volledig op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afwerkingen en sorteringen. Het leggen van een visgraat vloer vraagt om vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat deze vloer professioneel wordt opgemeten en gelegd.

Een tijdloze en luxe uitstraling

De visgraat vloeren worden volledig op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afwerkingen en sorteringen.

Bekijk samen de keuzemogelijkheden

Ga jij voor een visgraat vloer met brede planken of kies je voor smalle planken?

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.