Hongaarse punt vloeren

Hongaarse punt vloeren

Hongaarse punt vloeren

Op zoek naar een klassieke vloer met een authentieke uitstraling? Wil je extra dynamiek in je interieur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Hongaarse punt vloer! Deze vloer lijkt in vele opzichten op een visgraat vloer. Beide vloeren zijn gelegd in een opvallend en bijzonder patroon en hebben een luxe uitstraling. Het verschil tussen beide vloeren zit in de groeven en belijning. Bij de Hongaarse Punt vloer liggen de planken onder een hoek van 45 of 60 graden. Het bovenste deel van de planken sluit op elkaar aan.

Het uiteinde van de planken zijn schuin afgezaagd en dat is niet het geval bij een visgraatvloer. Daarnaast zijn de groeven bij deze type vloer trapsgewijs.  Het leggen van een Hongaarse punt vloer is een vak apart. Wij geven de garantie dat de vloer vakkundig geplaatst wordt.

Deze tijdloze klassieker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en sorteringen.

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren

Kom langs, bekijk alle Hongaarse punt vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element.

Elke vloer is uniek en anders

Wij nemen je graag mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming.

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.