Parky meerlaags parket

Parkey meerlaags parket

Parkey meerlaags parket

Oak house is dealer van Parky meerlaags parket. Parky combineert de unieke uitstraling van écht hout met de praktische voordelen van laminaat en PVC vloeren. Elke Parky plank is afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken hetzelfde. Dat straalt een natuurlijke look uit. Parky vloeren zijn ultrasterk. De titanium finish techonologie zorgt voor acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en is klaar voor intensief gebruik.

Dankzij het Awua Sealing Complete systeem is de vloer 12 uur waterdicht. Dat maakt de vloer ook heel geschikt voor keuken en badkamer.

Naast deze praktische eigenschappen is deze vloer een zeer milieubewuste keuze. De vloerdelen zijn namelijk 100% recyclebaar. En dat is mooi meegenomen!

Oak house heeft het volledige assortiment van Parky vloeren. Ben je op zoek naar een visgraatvloer of ga je voor een vloer met de exotische afwerkingen als Walnoot, Jatoba of Bamboo? Wij laten je graag kennismaken met Parky vloeren en zelf de kwaliteit ervaren!

Ervaar de charme van écht hout!

De toplaag van Parky meerlaags parket is van echt hout en niet van een imitatieprint. Dat voel en zie je!

Jouw smaak telt

Je hebt een keuze uit veel kleuren, patronen en formaten. Zo vind je altijd de vloer die bij jou en je interieur past.

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.