Trapbekleding

Trapbekleding

Trapbekleding

Eikenhouten traptreden zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling wat past in een moderne- als landelijke interieurstijl. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor eikenhouten traptreden te gaan, kies je voor kwaliteit.

Eik is immers zeer slijtvast, blijft zijn uitstraling behouden en gaat bovendien erg lang mee. De uitstraling van eiken traptreden kun je zelf bepalen door de vele afwerkingsmogelijkheden.

Een duurzame keuze

Eiken houten traptreden hebben een hele lange levensduur en blijft de uitstraling behouden.

Kies voor kwaliteit

Er zijn vele mogelijkheden bij het renoveren van je trap. Kies uit de eindeloze afwerkingsmogelijkheden en diverse hoogwaardige houtsoorten.

Onze werkwijze

Oak House werkt uitsluitend op afspraak omdat wij vinden dat iedere klant recht heeft op voldoende aandacht, tijd en expertise. Elke vloer is uniek en anders. Op basis van jouw wensen, stel jij je eigen vloer samen. Middels een overzichtelijk stappenplan nemen wij je mee in de keuzemogelijkheden over de afwerking, houtsortering, kleur, stopsel en bescherming. Om het makkelijker te maken, laten wij graag voorbeelden zien in de showroom.

Wij geloven dat het leggen van een vloer vakwerk is. Daarom werken we samen met vakmensen die zich het ambacht van het leggen meester hebben gemaakt.

Stap 1

Kies het type

Stap 2

Kies de structuur

Stap 3

Kies de sortering

Stap 4

Kies de kleur

Stap 5

Kies de techniek

Persoonlijk advies

Een vloer moet je zien, voelen en ervaren. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat jij ervaart hoe het is om een eikenhouten vloer in huis te hebben, Uiteindelijk bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Het is dus om daar tijd aan te besteden. Plan een afspraak en bekijk alle vloeren in onze showroom en voel het natuurlijke element. Deze kwaliteit zal je zeker verbazen.

Oak-House vloerreiniger

De Oak-House vloerreiniger is speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwax-Olie. Daarnaast ook geschikt voor laminaat, PVC, gelakte vloeren en tegels. Het reinigt en verfrist de vloer zonder uit te drogen. De Osma Wisch-Fix zorgt voor een langere levensduur en optimale conditie van jouw vloer.